Sekü İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Sadece sonuca odaklanmadan süreci de modern eğitim anlayışları paralelinde geliştirerek öğrenciye bilgiyi sunmak yerine öğrencinin bilgiye ulaşmasını sağlama yolunda sürece hakim olmaktansa sürece rehberlik eden bir kurum ve eğitim anlayışı hedefliyoruz.

Misyon: Evrensel ve insani değerlere, farklılıklara, emeğe ve inançlara saygılı, eleştirel düşünme becerisini kullanarak var olan durumların analizini yapıp etki altında kalmadan değer yargılarını oluşturabilen ve doğabilecek sonuçların sorumluluğunu üstlenebilecek kadar kendinin farkında olan, toplum ile uyumlu olmakla birlikte toplum içinde özgüven sahibi bir ‘birey’olma becerisini de kazanabilen dinamik, yaratıcı ve saygılı bireyler yetiştiren bir kurumuz.

Başarılar:

Saatler: 08.40-15.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sekuimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sekü Köyü Tirebolu/GİRESUN

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Sekü Köyü Tirebolu/GİRESUN

Ulaşım Tirebolu-Doğankent-Gümüşhane karayolu üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 27 km